Зворушливо до сліз: Батько почув биття серця власної дочки, яке трансплантували іншій людині (відео)

Житель США Білл Коннер, у якого кілька місяців тому загинула 20-річна дочка Еббі, вирішив зустрітися з людьми, які отримали її органи в рамках програми трансплантації.

Фото: uainfo.org

Дівчина пожертвувала три органи, які врятували життя трьом чоловікам у віці від 20 до 60 років, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дочка Білла померла п'ять місяців тому. Вона разом з братом поїхала на канікули до Мексики, і пізніше їх знайшли в басейні непритомною. Дівчину врятувати не вдалося, вона померла від черепно-мозкової травми.

Еббі ще в 16-річному віці прийняла рішення стати донором органів, і це рішення було підтримано сім'єю. Її батько розповів, що дівчина завжди намагалася допомагати іншим людям.

Батько Еббі вирішив відвідати людей, яким дісталися органи дочки, проїхавши до них на велосипеді. Першу подорож він здійснив з рідного Вісконсіна, в штат Луїзіана, проїхавши понад 2600 миль (більше 4 тисяч кілометрів).

У Луїзіані він відвідав Джека Ломота-молодшого, якому пересадили серце Еббі. Молодій людині потрібна була пересадка після важкого серцевого нападу, і лікарі давали йому 10 днів на життя без нового серця.

На зустріч Джек приніс стетоскоп, щоб батько міг почути, як б'ється серце його дочки, пояснивши, що це єдине, що він може зробити в ім'я дівчини, яка врятувала йому життя. Коннер при зустрічі з Джеком заявив, що побачивши його відчув, ніби знав хлопця давним-давно.

Білл записав звук серцебиття, щоб слухати його по дорозі додому. Чоловік має намір продовжити подорож і по дорозі розповідати людям про важливість донорства. За його словами, донорство - це «кращий спадок, яке можна залишити людям».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія PepsiCo, котра ганебно зберігає свій бізнес у Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...