У Москві помер культовий радянський актор

Народний артист СРСР, відомий актор і режисер Олексій Баталов помер вранці 15 червня на 89-му році життя.

Олексій БаталовПро це повідомив друг сім'ї Баталова Володимир Іванов, передають Патріоти України.

За його словами, Баталов помер "сьогодні на світанку, уві сні". "Я був там", - сказав Іванов. Іванов також зазначив, що сім'я актора "просила подробиці не розголошувати". Питання про дату і місце похорону не вирішене, уточнив співрозмовник видання.

Раніше про смерть актера і режисера повідомила "Комсомольська правда". За даними видання, Баталов не покидав лікарню протягом п'яти місяців, з тих пір як переніс операцію на нозі після перелому шийки стегна. Баталов зіграв багато відмінних ролей, але по-справжньому прославився завдяки фільму "Москва сльозам не вірить", де зіграв роль Гоші.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...