Зірка Instagram: Мережа полюбила єнота, що вважає себе собакою (фото)

Гарнюню знайшла у себе в саду мешканка Багамських островів на ім'я Кемп.


Фото від korrespondent.netУ тварини, віком близько місяця від народження, була перебита лапа. Кемп прийняла єнота в свій будинок в якості домашнього вихованця і стала за ним доглядати, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Самиця єнота на ім'я Пампкин швидко пішла на поправку і освоїлася в новому будинку. Вона подружилася з двома іншими домашніми улюбленцями - собаками Тоффі і Орео, які сприйняли нового мешканця вельми доброзичливо.


"Догляд за нею був, так і залишається до сих пір, мало не цілодобовою роботою. Пампкин як і раніше вимагає контролю", - поділилася господиня тварин. "Вона дуже прив'язалася до нас і наших двох собак, слідує за нами всюди, куди б ми не пішли. Зараз вона думає, що вона собака ... Вона грає з ними і навіть огризається, але припиняє вередувати, як тільки розуміє, що починає перегинати палицю ", - додала Розі.

Рози Кемп завела для своїх тварин окремий блог у соціальній мережі Instagram і ділиться з передплатниками, яких вже більше 60 тисяч, неймовірними знімками з життя Пампкин, тоффі і Орео.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...