З'їхав з глузду? Джим Керрі наговорив дивних речей у останньому телеефірі

Принаймні таке враження складається після його інтерв'ю.

Нещодавно Джим Керрі став гостем вечірки Harper's Bazaar, присвяченій тижню моди у Нью-Йорку. Актор виявився досить несподіваним гостем такого роду заходу, й журналістка одного з порталів поспішила поцікавитися, що власне він думає з приводу побаченого на шоу, - передають Патріоти України.

Може бути, Керрі був не в настрої відповідати на питання журналістів, або ж, причина криється у іншому, але те, про що говорив актор здалося дивним.

"Немає ніякого сенсу у тому, що тут відбувається", - сказав Джим Керрі, після чого близько двох хвилин міркував про безглуздість існування.

"Я вважаю, що ми є областю енергетичного танцю для себе. І ... да мені плювати. Я не впевнений, що ти існуєш. Але у повітрі витає чудовий аромат ... Це не наш світ. Ми абсолютно марні. У цьому хороша новина "- підсумував актор й пішов, залишивши журналістку у повному ступорі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...