З'явилось вражаюче відео випробування капсули Hyperloop

Раніше повідомлялось, що капсулу розігнали до швидкості 320 км/год.

А нещодавно Ілон Маск опублікував відео нового рекорду швидкості для капсули Hyperloop, повідомляють Патріоти України, з посиланням на Science Alert. Відео було знято під час випробувань в рамках другого конкурсу дизайну для капсули Hyperloop.

В рамках конкурсу 25 команд протестували свої розробки на трасі довжиною 1,25 км. Перше місце зайняла команда WARR з Мюнхенського технічного університету, що зуміла розігнати свою капсулу масою близько 80 кг до швидкості в 201 милю на годину, тобто понад 323 кілометрів на годину.

Ілон Маск уточнив, що пасажирський Hyperloop буде пересуватися без "похмурого стробоскопічного ефекту". Також прискорення пасажирського варіанту капсули, за словами Маска, буде "не настільки драматичним".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...