Живіть на повну катушку! Бразильський лікар відкидає традиційні правила здорового способу життя

Бразильський доктор Пауло Убіратан, головний лікар міста Пуерто Алегре, в недавньому інтерв'ю місцевому телеканалу спростував всі постулати, які вважалися раніше непорушними, що стосуються здорового способу життя.

Бразильский лікар Пауло Убіратан

Лікар переконаний, що найчастіше все те, про що говорять як про корисне для організму, насправді нічого крім шкоди йому не приносить. Патріоти України повідомляють - на думку Убіратана вегетаріанство шкодить людині, а вправи для серцево-судинної системи зовсім не продовжують життя, а навпаки - скорочують її.

Бразильський доктор каже: "У серці закладений запас міцності для виконання певної кількості м'язових скорочень. Не розтрачайте їх на вправи. Ваш період життя закінчиться незалежно від способу використання серцевих скорочень.

Це все одно, що говорити, ніби ви можете продовжити життя своєму автомобілю, ганяючи його на підвищеній швидкості ".

Філософія Убіратан проста - не потрібно нічого робити, якщо нічого не болить. Можна їсти смажене, пити пиво і вино, активно займатися сексом, їсти м'ясо і головне - не особливо напружувати тіло якими б то не було фізичними навантаженнями.

Крім того, лікар з Бразилії привіт такі "залізні" аргументи: "Якби постійна ходьба була корисна, листоноші були б безсмертні. Касатки все життя плавають, їдять рибу і п'ють воду, і, попри це вони товсті. Зайці бігають і стрибають без зупинки, але живуть не більше 15 років. Черепахи не бігають і нічого не роблять, проте живуть 450 років ".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...