"Жахи" вільного суспільства: У Німеччині монаршу особу обстріляли з дитячого пістолета

​У Німеччині підлітки обстріляли з іграшкових пістолетів короля Таїланду Маху Вачіралонгкорна (Раму X), коли той катався на велосипеді.

Король Таїланду. Фото: nv.uaЗа словами прокурорів, хлопчики - 13 і 14 років - вистрілили з вікна будинку в місті Ердінг, коли повз проїжджав монарх з групою супроводжуючих. Охоронці відразу ж викликали поліцію, проте заяву король писати не став, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У прокуратурі сумніваються, що хлопці поцілили в монарха. Як невідомо і те, чи знали вони, в кого стріляли.

"На даний момент не ясно, що король був поцілений. Відомо, що король був частиною групи велосипедистів і що в цю групу стріляли", - сказав представник місцевої прокуратури Томас Раушер.

Незважаючи на те, що король відмовився пред'явити звинувачення, 14-річному підлітку загрожує звинувачення в спробі нанесення тілесних ушкоджень. Другий 13-річний хлопчик не досяг віку для кримінальної відповідальності.

Відомо, що король Таїланду володіє двома віллами на озері Штарнберг, приблизно в 60 км від Ердінга.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...