Жахливо та незаконно: 30 років за гратами руками власних батьків

Батьки все життя протримали у клітці власного сина.

Фото: inforesist.org

39-річний китаєць був звільнений з закритого приміщення після того, як сусіди помітили, як він тягнув руки крізь ґрати своєї «камери». Викликані ними медики зуміли домогтися звільнення чоловіка, з жахом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як розповіла мати постраждалого, вони з батьком в 1980-х роках були «змушені» помістити власну дитину в імпровізовану камеру, де він просидів 30 років.

За її словами, це сталося через те, що з шести років хлопчик поводився дивно. Мати та батько пояснили це тим, що дитина «одержима» і, не проконсультувавшись з лікарями, замкнули хлопця в темному і сирому приміщенні та годували його через ґрати. Мати визнала, що в останній раз виводила сина на вулицю кілька років тому.

Звільненого чоловіка доставили в місцеву лікарню. Лікарі виявили, що він психічно хворий, а також практично не здатний спілкуватися з людьми - його мова складається з нескладних вигуків. Крім того, чоловік страждав від сильного недоїдання.

Поки невідомо, чи будуть висунуті проти сімейної пари будь-які звинувачення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...