Жахлива аварія обірвала життя нареченої прямо на весіллі (відео)

Бразильська наречена, яка хотіла зробити сюрприз своєму нареченому і прибути до вівтаря на вертольоті, розбилася при посадці.

Фото: obozrevatel.comЯк повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, разом з нареченою Роземеро де Насчіменто, яка перебувала на шостому місяці вагітності, загинули ще три людини: її брат, пілот і фотограф. 32-річний наречений Удірлі Дамашеньо чекав її в призначений день на церемонії.

Трагедія трапилася ще в грудні, проте тільки зараз були опубліковані кадри з краху. Полковник авіаційного резерву, який веде розслідування, вказує на можливі помилки, вчинені пілотом в заключні моменти польоту.

На відео видно, як милується краєвидами з вікна ошатна наречена. Однак потім кадр починає тремтіти, а пасажири панікувати. Пізніше камера продовжує знімати сильний удар об землю.

Поліція продовжує розслідування причин аварії. За однією з версій, трагедія сталася через погану видимість і туман. Політ мав зайняти всього 15 хвилин. Прибулі на місце рятувальники лише констатували смерть чотирьох осіб. Збожеволілому від горя нареченому повідомили про трагедію прямо на весіллі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...