Жах Кремля: Видобуток сланцевої нафти у США зростає восьмий місяць поспіль

​Це виходить з опублікованого в понеділок прогнозу Управління енергетичної інформації США (EIA).

Виробництво сланцевої нафти в США в наступному місяці збільшиться на 112.000 барелів на добу до 5,585 мільйона барелів на добу, говориться в щомісячному огляді відомства, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Видобуток нафти на найбільшому нафтовому басейні США - Permian - в серпні складе 2,535 мільйона барелів на добу, що перевищує показник липня на 64.000 барелів на добу.

Видобуток на ділянці Eagle Ford в серпні зросте на 27.000 барелів на добу до 1,387 мільйона барелів на добу, повідомило EIA. Це найвищий показник з лютого 2016 року.

Виробництво нафти на родовищі Bakken в Північній Дакоті оновить максимум з листопада 2016 року і виросте на 3.500 барелів на добу до 1,043 мільйона барелів на добу, виходить з прогнозу.

Передбачається, що видобуток природного газу в США в серпні також виросте восьмий місяць поспіль до рекордних 52,9 мільярда кубічних футів на добу (близько 1,5 мільярда кубічних метрів на добу).

EIA прогнозує збільшення видобутку газу на всіх великих сланцевих формаціях в серпні, при цьому основний приріст припаде на Marcellus.

Видобуток на сланцевый формації Marcellus - найбільшому сланцевому газовому родовищі США - в серпні збільшиться п'ятий місяць поспіль до 19,8 мільярда кубічних футів на добу (близько 0,6 мільярда кубічних метрів на добу).

За даними EIA, американські добувачі в червні пробурили 1,026 свердловин і ввели в експлуатацію 872. Число пробурених, але не введених в експлуатацію свердловин (DUC-свердловин) досягло історичного максимуму - 6,031.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...