Зберегти здоров'я і фігуру: Як правильно харчуватися восени

Осінь диктує нам свої правила харчування. Як не дивно, але через зміну сезонів, нам потрібно змінювати свій раціон.

І восени нам вже не буде вистачати тих вітамінів, які ми отримували влітку. Все тому, що сонця вже немає, і вітамін від нього відповідно, зазначають Патріоти України. Так само, восени потрібно зміцнювати свій імунітет. І саме тому ми вирішили розповісти вам, як правильно харчуватися восени.

Збалансоване харчування.

Це одна з найважливіших порад. Так як вітамін і мікроелементів, які потрібні для підтримки імунітету, організм вже не отримує ззовні, нам потрібно правильно харчуватися. І допоможе в цьому режим і баланс. До того ж, свій раціон потрібно зробити дуже різноманітним.

Як правильно харчуватися восени: свіжі овочі.

Це саме те, що допоможе триматися в формі і не піддаватися осінній хандрі. Свіжі овочі будуть наповнювати ваш організм енергією і силою, і, звичайно ж, зміцнювати здоров'я. До того ж, обов'язково потрібно включити в свій раціон цибулю і часник. Хоча б трохи. Саме вони найкраще допоможуть вам боротися з осінніми хворобами.

Як правильно харчуватися восени: менше жирної їжі.

Звичайно, восени, коли холодно і йде дощ, хочеться не тільки кави і на підвіконня. Саме в цей час організму потрібно більше всього тепла, і деякі знаходять його в соковитих і просмажених стейках, ну або не менш жирних аналогах. І це не найкращий вихід, мало того, що організм, швидше за все, відкладе все це в жири, так ще й для здоров'я це досить погано.

Як правильно харчуватися осінь: альтернативи солодкого
Звичайно, відмовлятися від улюблених цукерок ніхто не змушує, але осінь – це пора, коли з'являється досить багато альтернатив цукеркам. Особливо варто звернути увагу на мед і ягоди. Вони не тільки дуже смачні, але й корисні.

Як правильно харчуватися восени: режим харчування.

Звичайно, він потрібен завжди, але особливо восени. Дієтологи сходяться на тому, що восени потрібно харчуватися 5-6 разів на день невеликими порціями. І найкраще для таких перекусів підійдуть: сир, горіхи, каші.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...