Заробляли на чужому горі: В Італії пожежних засудили за страшні злочини

Слідчі з Італії викрили бригаду, в яку входили 15 пожежних-добровольців, які влаштовували пожежі в лісах, для того, щоб пізніше самим їх загасити і отримати за це премію.

Відзначається, що розслідування, яке стосується подій 2015 року, почали після інформації, що що безліч пожежників хотіли потрапити саме в команду до Давида Ді Віті в віці 42 років. Під час його чергувань зазвичай надходило багато повідомлень про спалахи, в зв’язку з чим пожежні часто виїжджали на виклики для ліквідації лісових пожеж. За кожен терміновий виклик їм давалася премія в десять євро, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Фігуранти справи є уродженцями провінції Рагуза. Згідно з наданою поліцією інформації Ді Віта особисто вирушав на фургоні розпалювати вогонь. Безліч раз після цього він самостійно дзвонив в пожежну службу, повідомляючи про новий лісовій пожежі. Потім Ді Віта і його колеги приїжджали на місце події, де гасили полум’я, які самі ж розпалили.

В даний час чоловіка, який після 2015 року звільнився з пожежної служби, знаходиться під арештом. Ще 14 його спільників залишаються на свободі до суду. Всіх фігурантів справи звинувачують в шахрайстві, завдаванні матеріальної шкоди і підпалах.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...