Заради порятунку дітей: В Італії з-під завалу батько всю ніч рив вихід руками (фото, відео)

​Три брата, зокрема семимісячна дитина, були врятовані в незвичайній рятувальній операції після руйнівного землетрусу в центральній Італії.

Два хлопчика, 7 і 11 років, лежали під уламками свого будинку протягом більш ніж 14 годин після стихійного лиха в популярному туристичному острові Іскья, недалеко від Неаполя, передають Патріоти України.

Рятувальникам аплодували, коли вони винесли в безпечне місце семимісячну дитину о 4 ранку. Батько хлопчиків заплакав з полегшенням, коли останній 11-річний хлопчик був врятований.

Чоловік всю ніч длубав уламки голими руками.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...