Запізніла любов: Білик заявила, що не гастролювала в Росії і любить Україну

Артистка розповіла виданню ТСН, чому їздить до Москви і чому якось була в Криму.
Фото з Мережі

Українська співачка Ірина Білик, під час одеського виступу якої відбулися сутички, вперше прокоментувала свій скандальний концерт на відкритті ресторану і відвідування анексованого Росією Криму, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Так, іноді я їжджу в Москву до Аслану - моєму чоловікові і батькові мого молодшого сина. Але концертів там у мене не було. Але ж стверджують, що я виступала в Кремлі на ювілеї Людмили Гурченко. І ще в Криму, куди я приїхала на весілля подруги, я нібито сиділа в журі на "Новій хвилі".

Вона також запитує: "Невже зараз, коли у кожного є телефон з відеокамерою, після виступів на таких великих заходах не залишилося б жодної фотографії та жодного відео, де я співаю на сцені? Я дуже люблю Україну, всіх своїх українських слухачів, хочу дарувати їм свої пісні, свою любов і не бути замішаною у всій цій брехні і придуманих плітках ".

За словами народної артистки, про плани активістів зірвати концерт вона дізналася від близьких і друзів. "Коли я була в дорозі, мені почали дзвонити і писати знайомі, друзі, близькі. Говорили, що бачили повідомлення в соціальних мережах, що переживають, пропонували скасувати концерт. Але як я могла не виступити перед тими людьми, які прийшли до мене і хочуть слухати мою музику?" - сказала Білик.

Зірка додала, що коли активісти зібралися біля ресторану і спровокували бійку, вона найбільше переживала за своїх юних слухачів. "Сама я, в першу чергу, переживала не за себе, а за публіку, яка прийшла на мій виступ, особливо за мам з маленькими дітьми. Після того, як я другий раз стала матір'ю, моє ставлення до дітей стало ще більш трепетним - причому , абсолютно до всіх", - поділилася Ірина.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навчально-тренувальний літак Як-52 збив ворожий дрон-розвідник над Одещиною - Бутусов (відео)

субота, 27 квітень 2024, 20:31

На Одещині поршневий навчально-тренувальний літак Як-52 збив російський дрон-розвідник. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Telegram, передають Патріоти України. На оприлюднених відео показаний момент спуску ворожого розвідувального дрона на пара...

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...