"Захід-2017": Прикордонники відреагували підсиленням заходів безпеки (фото)

​Напередодні російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017», які пройдуть поруч з Україною, Держприкордонслужба серйозно підготувалася на всіх ділянках кордону.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ, передають Патріоти України.

Військові навчання пройдуть в Білорусі з 14 по 20 вересня, проте українські прикордонники почали готуватися до можливих провокацій вже з початку вересня: йде посилення всіх без винятку ділянок кордону. Зокрема на контрольних пунктах встановлюються бетонні блоки і протитанкові їжаки.

«Контроль за обстановкою здійснюється не тільки на півночі, але й у районі проведення АТО, західному, південному, східному ділянках і на кордоні з окупованих Кримом», - повідомили у відомстві.

В ДПСУ повідомили, що припиняти можливі провокації на кордоні допоможуть Збройні сили України, Нацгвардія й Нацполіція. Посилені заходи безпеки триватимуть як мінімум до закінчення навчань «Захід-2017».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...