Забагато Расєї, замало туристів: У мережі публікують фото порожніх пляжів Криму

Сумна, проте повчальна доля зрадників на свіжих світлинах.

У мережі розмістили фотографії з Оленівки, Коси Беляюс, Євпаторії, Ялти, Судака і Чорноморського, передають Патріоти України.

На фото видно, що багато пляжів практично повністю порожні. У середині серпня туристів в окупованому Криму все ще небагато.

"Як багато серпня. Як мало туристів...", "ДРГУ зробили зачистку російськомовних туристів", - іронізує автор публікації, акцентуючи увагу на порожніх пляжах курортів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...