За виступ проти тиранії Ердогана: "Міс Туреччина - 2017" позбавили титулу через кілька годин після перемоги (відео)

Організатори конкурсу не стали чекати реакції Ердогана і швиденько покарали бунтарку через її дратівливий допис в інтернеті.

Як передає зарубіжна преса, через кілька годин після перемоги на конкурсі краси "Міс Туреччина – 2017" Итир Есен опублікувала у Twitter повідомлення, що викликало негайну реакцію "згори", повідомляють Патріоти України.

Дівчина написала, що у неї почалися критичні дні, і її "кров додалася до крові героїв", які загинули під час заколоту.Глава оргкомітету конкурсу Джан Сандикчіоглу підтвердив, що публікація – справа рук переможниці, і заявив, що вони не можуть це прийняти, оскільки прагнуть представити Туреччину світу і внести свій вклад в її імідж.

Дівчину позбавили титулу, і тепер країну на міжнародному конкурсі "Міс світу - 2017" в Китаї представлятиме Асли Сюмен, перша віце-міс національного відбору.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...