З впровадженням супутникового інтернету життя вже ніколи не буде таким, як колись

Перш за все, це не просто інет в будь-якій точці планети, це можливість працювати без оглядки для сотень мільйонів, мільярдів інтелектуальних пристроїв.

Фото: uainfo.org

Головне що маса безпілотних дронів, електрокарів і інших роботів зможуть обмінюватися інформацією в реальному режимі часу в будь-якій точці планети, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це змінить дуже багато речей. Починаючи від таксі, де таксисти зникнуть як клас і закінчуючи поліцією, яка отримає величезну кількість інформації, яка буде зніматися з авто (наприклад, порушення швидкісного режиму) або обчислення злочинців за допомогою всіх автомобілів з камерами (а камери буде на всіх авто). Автомобілі будуть обмінюватися між собою інформацією про стан ситуації на дорогах, можна буде швидко змінити маршрут, знаючи про ДТП. В автоматичному режимі.

Інший приклад: доставка Амазоном товарів дронамі безпосередньо. Не потрібні будуть торгові центри, проміжні склади. Чи зміниться революційно логістика товарів. Посередники будуть просто зникати.

Зникне необходимось в мобільному зв'язку, тому що простіше буде спілкуватися через месенджери. З'явиться можливість для 3D зв'язку в будь-якій точці планети. Це все буде пов'язано із супутниковим инетом. І так, ймовірність появи якогось Skynet теж різко зросте.

Юрій РОМАНЕНКО

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...