З небом на "ти" в 101 рік: Ветеран Другої світової стрибнув з парашутом в рекордному віці (фото, відео)

Тут и далее фото Telegraph.co.uk

З подивом і повагою Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости, розповідають про сміливого старого. Ні настільки похилий вік, ні мішок колостоми (калоприймач) не вбивають інтерес до життя у цього чоловіка.

Верден розповів, що це був тільки його другий стрибок. Він стверджує, що як і під час першого стрибка, не відчував ніякого страху або хвилювання. Раніше він літав на планерах, був чемпіоном країни з бігу і навіть подорожував на повітряній кулі. Свій розум він зберіг світлим, завдяки заняттю фотографією і різьбі по дереву.

Відповідаючи на питання щодо його тривалості життя, Верден відповів, що "потрібно просто дихати". Йому видалили товсту кишку, коли йому було 78 років. "Я ношу мішок протягом 23 років, і це не зупинило мене", - каже чоловік.



Він також вважає, що своїм довгим життям зобов'язаний своїй дружині, яка померла від раку у віці 95 років. "У нас був ідеальний шлюб, вона була чудовим кухарем. Ми любили один одного, робили все разом, подорожували по всьому світу", - говорить він.

За словами чоловіка, вони були одружені протягом 76 років і почали зустрічатися, коли їм було по 17. "Дуже сумніваюся, що їй би сподобалося те, що я стрибаю з парашутом", - говорить Вердан.

Дочка сміливця Лін Таттерсалл каже, що вперше він заговорив про стрибок ще коли йому було 90 років. Однак тоді його вдалося відговорити.

На момент стрибка Вердуна Хайеса, йому виповнився 101 рік і 37 днів, що на 34 дні більше попереднього рекорду.

Він зробив стрибок разом зі своїми дітьми, онуками і правнуками. Крім представників чотирьох поколінь однієї родини з парашутом стрибнув і лікар ветерана. Стрибок був здійснений з висоти чотирьох з половиною тисяч метрів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...