WannaCry: Американські фахівці викрили творців вірусу-вимагача

Авторами вірусу WannaСry є носії південного діалекту китайської мови, заявили американські експерти.

WannaCry. Фото від epravda.com.ua"Фахівці з кібербезпеки з'ясували, що вірус WannaСry могли створити вихідці з Південного Китаю, Гонконгу, Тайваню або Сінгапуру", - йдеться в статті South China Morning Post. Информують Патріоти Україниз посиланням на Нескучные новости.

За даними видання, експерти американської компанії Flashpoint провели лінгвістичний аналіз коду вірусу. Виявилося, що творці Wanna Сry є носіями південного діалекту китайської мови. Фахівці також встановили, що спочатку код був написаний китайською мовою, а потім перекладений англійською.

Раніше експерти оцінили збитки від вірусу WannaCry в 1 млрд доларів. "Вірус-вимагач", відомий як WannaCry, атакував комп'ютерні мережі по всьому світу 12 травня. Шахраї блокували комп'ютери і вимагали викуп у криптовалюті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...