Вже скоро з'явиться автомобіль, в якому під час руху можна буде смачно подрімати

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск вважає, що повністю автономні безпілотні автомобілі з'являться через два роки.

Фото: gordonua.com

На конференції TED, Маска запитали, коли з'являться автомобілі, яким можна віддати команду, а потім "подрімати" поки апарат прибуде до місця призначення, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"На створення таких авто знадобиться близько двох років", - відповів глава Tesla, компанії, яка виробляє електромобілі з системою автопілотування.

Маск назвав помилковою думку, що "технології поліпшуються автоматично". "Вони поліпшуються, тільки якщо багато людей наполегливо працюють, щоб удосконалювати їх".

Заснована Маском Tesla Inc. орієнтована на виробництво і продаж електромобілів і компонентів до них, а також сонячною енергетикою. Інша його компанія - SpaceХ - займається ракетобудуванням.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...