Вирішив не ухилятись: Трамп-молодший дасть свідчення по Росії перед сенатським комітетом

​Син президента США Дональд Трамп - молодший погодився дати в закритому режимі свідчення в юридичному комітеті Сенату, який веде розгляд з приводу втручання РФ у вибори країни.

Фото: Дональд Трамп-молодший (flickr.com/gageskidmore)Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN. Проте точна дата бесіди поки не називається.

Як повідомляється, після кількох тижнів переговорів між членами комітету та представниками Трампа-молодшого останній погодився виступити перед конгресменами за закритими дверима.

Зазначено, що точна дата очікуваної бесіди не називається, проте голова юридичного комітету Сенату Чак Грасслі раніше заявляв CNN, що конгресмени мають намір заслухати свідчення сина президента не пізніше вересня.

У той же час адвокат сина президента США Алан Футерфас відмовився від коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, раніше в американських ЗМІ з'явилася інформація, що в 2016 році син Трампа, зять Джаред Кушнер та, на той момент голова виборчого штабу Пол Манафорт, зустрілися в "Трамп-тауер" з росіянкою Наталією Весельніцкою, яка пов'язана з Кремлем.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...