Виразки на обличчі і шиї: Батько викраденого у Білорусі Павла Гриба розповів про стан здоров'я сина

​У громадянина України Павла Гриба, якого в серпні на території Білорусі викрали співробітники ФСБ РФ, після потрапляння в слідчий ізолятор Краснодара почалися проблеми зі здоров'ям. Про це розповів батько 19-річного українця Ігор Гриб.

Батько затриманого розповів, що українські консули, які відвідали Павла Гриба в СІЗО, помітили у нього виразки на обличчі і шиї, повідомляють Патріоти України.

«Він був одягнений в одяг, який закривав тіло до шиї. На жаль, вони побачили, що у Павла з'явилися виразки на обличчі й шиї. Я радився з лікарями. Можливо, це від відсутності ліків», - сказав батько Павла

Також батько Павла Гриба повідомив, що консули не змогли оцінити, чи били українця в СІЗО, оскільки пройшов вже місяць після його затримання.

«Згідно з міжнародним законодавством про затримання громадянина України владою Росії відповідні органи повинні були повідомити в триденний термін й надати доступ консулів. Цього зроблено не було», - підкреслив Ігор Гриб.

Нагадаємо, Павла Гриба утримують в СІЗО в місті Краснодар. 13 вересня хлопця заарештували на 2 місяці.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...