Ви ще не втомились рахувати похолодання? Додавайте чергове

​Кому спека вже набридла, як слід не розпочавшись, завтра в Україні очікується зниження температури повітря.

Фото: uainfo.orgАтмосферний фронт із північного заходу Європи прийде до нас вже найближчої ночі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. І тому дощі, грози чи навіть сильніші зливи проходитимуть поступово, разом, зрозуміло, із фронтом.

Вночі дощі очікуються у: Волинській, Рівненській, Львівській, Житомирській, північних районах Тернопільської та Хмельницької областей і на Чернігівщині. Вранці завтра дощі з грозами - західні, північні області плюс Одещина.

Вдень дощі, грози та місцями сильні зливи пройдуть смугою: Львівщина-Вінниччина-південь Київщини-Черкащина-Сумщина-Харківщина. Плюс місцями Одещина, Приазов'я, Крим.

Ввечері 21 червня: Чернівецька, всі південні області плюс Крим, Дніпропетровська, Харківська, Луганська, Донецька.

Уф! Тепер температура. Оскільки фронт холодний, то за ним поширюватиметься прохолодніше повітря. А, отже, завтра у західних та північних областях та у Вінницькій області спека послабне до +22+26 градусів. Переважно очікується завтра +25+28 градусів. Найспекотнішими будуть південні області та Крим, +26+32 градуси.

Київ атмосферний фронт пройде вночі, вранці, відповідно й дощі з грозами більш ймовірні вночі-вранці у столиці. Вдень 21 червня суттєві опади в Києві - навряд і впаде спека до +25 градусів. Тому готуйтеся до стрибків атмосферного тиску, чергування хмар та сонця, грозових розрядів та зміни, хоч і несуттєвої, температури повітря. Бо фронт, зазвичай, трохи задурює нам голови. А це нам ні до чого.

Боремося корвалолом, елеутерококом, цитрамоном, а краще смачним чаєм, фруктами, літніми супчиками та спогляданням на квіточки за вікном. Якщо квіточок чи вікна в офісі немає чи виходить на глуху стіну, купіть по дорозі у якоїсь жінки коло метро чи переходу одну-три квітки і поставте у чашку на робочий стіл, буде веселіше зустрічати атмосферний фронт.

Наталя ДІДЕНКО, синоптик

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У Суркова був сейф в кабінеті": Роман Цимбалюк розповів, як Кремль працює із західними ЗМІ

вівторок, 30 квітень 2024, 22:17

Західні журналісти писали потрібні Кремлю тексти після того, як отримували від росіян «котлети» в євро та доларах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. «Коли Сурков був відповідальним за Україну, у...

Російський економіст пояснив, на чому досі тримається економіка агресора

вівторок, 30 квітень 2024, 21:53

Російська економіка виживає за рахунок того, що країна-агресорка відібрала всі гроші, які були на рахунках регіонів. Росія забирає кошти у приватного бізнесу та громадян, концентруючи їх у своїх руках. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів доктор еконо...