Втома від України? У Київ приїхав міністр оборони Британії

У четвер, 31 серпня, розпочинається візит міністра Збройних сил Великої Британії Марка Ланкастера в Україну, під час якого він зустрінеться з українськими та британськими військовими.

Результат пошуку зображень за запитом "в україну прибув міністр оборони британії"

Про це йдеться в Twitter посольства Великої Британії в Україні, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні міністр Збройних сил Великої Британії Марк Ланкастер відвідує Україну, зустріч британських і українських військ, які навчаються разом в рамках Op Orbital", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в рамках операції з березня 2015 року в Україні знаходяться британські військові медики. Вони навчають українських колег надавати медичну допомогу під час бою і забезпечують їх необхідним обладнанням. На початок 2017 року навчання пройшли близько 3 тисяч українських військовослужбовців.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...