Все могло бути інакше: Водій принцеси Діани розповів про її загибель через 20 років

​У програмі «Доброго ранку, Британія», він сказав, що у фатальний день, 31 серпня 1997 року, машина з принцесою в'їхала в тунель на дуже великій швидкості.

Водій Колін Теббут зазначив, що якби він був тоді за кермом, повів би себе по-іншому, зазначають Патріоти України з посиланням на Mirror.

Він раніше ніколи не спілкувався з пресою. Він також розповів, що вилетів до Парижа, де сталася аварія. З кімнати, де лежала принцеса Уельська, було видно, як репортери намагаються спостерігати за тим, що відбувається з даху.

Близьким Діани довелося закрити вікна ковдрами, від чого спека в приміщенні стала просто нестерпною.

Разом з принцесою в Mercedes S280 був син єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда Доді аль-Файєд. Водієм був Анрі Поль. Чоловіки загинули миттєво, Діана померла через дві години в лікарні.

Одна з найпопулярніших версій свідчить, що машина їхала на швидкості в два рази вище дозволеної на тій ділянці, щоб втекти від переслідування папарацці, а водій був нетверезий. Єдиний пасажир, що вижив, охоронець Діани Тревор Ріс-Джонс, отримав важкі каліцтва і не пам'ятає подій. Принцеса загинула в 36 років.

Нагадаємо, 31 серпня виповнюється 20 років від дня загибелі принцеси Уельської Діани, однієї з найпопулярніших жінок світу.

Її називали «Леді Ді», «народною принцесою», «королевою сердець». У ніч на 31 серпня 1997 в автомобільній аварії, що сталася в підземному тунелі під площею Альма в Парижі, «народна принцеса» загинула.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...