Впіймали бога за бороду: Як живуть діти українських політиків (відео)

​Перегони, дівчата і дорогі аксесуари – улюблені заняття дітей вітчизняних владоможців.

Дороге життя дітей політиків видно з їхніх сторінок у соціальних мережах. Тачки, дорогий одяг, елітні ресторани та готелі - стандартний набір українського мажора, зазначають Патріоти України.

Якщо чиновники з появою електронних декларацій стали обережнішими, то їхні діти на власних інтернет-сторінках відверто понтуються батьківськими мільйонами. Наприклад, Назар Бабенко – син народного депутата Валерія Бабенка, який родом із Дніпра. Улюблені іграшки хлопця – автомобілі. Так, на своєму Рorsche Cayenne хлопець ганяє містом на червоне світло. До слова, ціна такого автомобіля – 3,5 млн грн. На ці гроші можна придбати чотири однокімнатні квартири у центрі Києва. Крім цього авто, в хлопця є ще Mercedes. Таке авто коштує близько 2 млн грн. Годинників у сина нардепа чимало - він хизується ролексом з білого золота та діамантами.

Перегони, оголені дівчата та дорогі тачки. Такими фото в Instagram хизується Дмитро Каратуманов – син депутата Харківської облради та екс-нардепа Олега Каратуманова. Хлопець обожнює виставляти на показ свою машину. Вона є одною із найдорожчих моделей Mercedes. Такий тюнінгований джип коштує майже 6 млн грн. 260 км/год – саме з такою швидкістю хлопець ганяє навколо міста. В Куршавелі сімейство ласує устрицями, а на острові Занзібар купається в індійському океані.

Своєю чергою, донька заступниці мера Дніпра Світлани Епіфанцевої – Анна Епіфанцева – хизується своїми дорогими аксесуарами. Зокрема, у дівчини є й новинка від Chanel – за цю сумочку потрібно віддати 80 тис. грн, а за класичну модель – 140 тис. грн. І таких у Анни кілька.

Син екс-депутата Верховної Ради Лева Мірімського – Роман Мірімський. Його впливовий батько помер кілька місяців тому, але життя мажора це анітрохи не змінило. Хлопець їздить на Bentley. Ціна схожого вживаного авто – близько 5 млн грн. За кермо Роман сідає навіть п'яним. Мірімські родом із Криму. На окупованому півострові парубок любить відпочивати із шиком.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...