Вони образилися: Голлівудська зірка поставила на місце російських пропагандистів (відео)

У близькому оточенні зірки запевняють: про подібні наміри знали заздалегідь.

Дженніфер Лоуренс

Зірка кіно Дженніфер Лоуренс, відома за ролями у "Голодних іграх" та "Людях Ікс", відмовилася спілкуватися із російськими журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час пресс-конференції, присвяченій стрічці "Мама!", що відбулася в Лондоні, акторка запевнила: не хоче давати жодних коментарів через "політичні причини".

Як тільки представники росЗМІ приїхали на захід, їм оголосили про рішення Лоуренс і попросили негайно покинути приміщення. У близькому оточенні зірки кажуть: про подібні наміри знали заздалегідь, але співробітники студії Paramount Pictures намагалися вмовити її змінити позицію.

"Ми запитали представника прес-служби студії, пов'язано те, що відбувається з політичними причинами. Вона винувато посміхнулася і кивнула", - додають знайомі Дженніфер.

Цей інцидент не залишила поза увагою шеф-редактор ресурсу "Кінопошук" Тетяна Шорохова. У своєму Telegram-каналі вона поскаржилася, що акторка нібито перебільшила у політичному питанні:

"Дуже хочеться зробити з цього серйозний кейс. Тобто дівчина вважає, ми тут всі за Путіна ладом ходимо? Або у неї російський хакер вкрав ключі від квартири?", - зазначила вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...