Володимир Кличко вніс ясність стосовно розмов про його розлучення

​Легендарний український боксер розвіяв чутки про своє розлучення з актрисою Хайден Панеттьєрі.

За словами Володимира, пара проводить разом набагато більше часу, ніж припускають журналісти, повідомляють Патріоти України.

"Я не коментуватиму ці чутки, тому що не люблю їх обговорювати. Ми бачимося з Гайден набагато частіше, ніж ви думаєте. Ми обидва виховуємо нашу доньку. Тому що батько може дати дитині те, чого не може дати мати. У нас розподілені обов'язки. Кайя - неймовірно активна дитина. Я в два-три роки таким не був", - розповів Кличко в інтерв'ю VIP.de.

Німецькі ЗМІ заявили про кризу у стосунках екс-боксера й актриси після того, як американка перестала викладати в соцмережах спільні фото з Володимиром. Стало відомо, що свій 28-й день народження Гайден провела без Кличка.

Гайден і Володимир давно разом. 2009 року вони оголосили про заручини, а з 2013-го вони вважають себе подружжям. У грудні 2014 року у пари народилася донька. Кличко говорив, що збирається одружитися на матері дівчинки. Але поки що він цього не зробив. А ось Гайден після народження дочки кілька років боролася з депресією.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...