Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри

​Про це він оголосив 3 серпня. Таким чином, матчу-реваншу проти боксера Ентоні Джошуа не буде.
Офіційний сайт Володимира Кличка в даний час не працює через перевищення трафіку, повідомляють Патріоти України.
Як повідомлялося, 29 квітня екс-володар титулів чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBO і WBA 41-річний Володимир Кличко поступився в титульному поєдинку за пояси за версіями WBA і IBO британцеві Ентоні Джошуа.
В 11-м раунде боя, который проходил на лондонском стадионе «Уэмбли», соперник дважды отправил украинца в нокдаун, после чего рефери остановил поединок.
Владимир Кличко последний раз выходил на ринг 28 ноября 2015 года, когда проиграл по очкам в титульном поединке британцу Тайсону Фьюри и потерял все свои пояса. После этого стороны несколько раз пытались договориться о реванше, но он так и не состоялся. В октябре 2016 года Т. Фьюри отказался от своих титулов.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...