Волелюбні свині заблокували дорогу у Японії (відео)

Вантажівка, яка везла свиней, під час обгону зачепила інший автомобіль і перекинулася.

СкріншотЯпонські поліцейські були змушені перекрити автомагістраль, щоб зловити свиней, які втекли з кузова вантажівки при ДТП, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався недалеко від міста Ікеда в префектурі Осака вранці 8 червня. Вантажівка, яка везла свиней на ринок, під час обгону зачепила інший автомобіль і перекинулася. В результаті 19 з 37 тварин, які знаходилися в її кузові, вирвалися на свободу.

Щоб зловити тварин, які порозбігалися, поліція була змушена перекрити трасу на ділянці в п'ять кілометрів. На щастя, через те, що автотраси в Японії обгороджені бар'єрами, свині не розбіглися далеко. Втікачки просто бродили по дорозі, деякі ж прилягли на узбіччі.

У ДТП незначні травми отримав один з водіїв автомобілів, що зіткнулися, про стан здоров'я свиней не повідомляється.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...