Водій лісовозу розповів подробиці ДТП з політологами (відео)

Машина, в якій в результаті ДТП в Рівненській області загинули відомі політологи та журналіст, навіть не намагалась гальмувати. Дивом уцілілого чоловіка діставали з кабіни вантажівки свідки. Він до цих пір не може оговтатися від пережитого.

Про це розповів водій лісовоза, під який влетіло авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

«Я йшов на узбіччя - не встиг, занадто швидко було. Відстань була буквально метрів 20. Не було ні машин - нічого. І за мною не було машин. Я побачив, що він йде прямо в лоб. Я думаю, він просто заснув», - розповів учасник ДТП водій Ігор.

За попередньою версією, легковик занесло на великій швидкості на мокрій дорозі. Від удару його зігнуло, як картонний. За кермом був відомий журналіст Володимир Карагяур.

«Можливо, був втомлений з дороги, були погані погодні умови - йшов дощ вранці, був туман. Ці всі моменти будуть при відтворенні визначені», - розповів начальник Рокитнівського відділення поліції Михайло Євтушик.

Нагадаємо, 6 вересня автомобіль Opel Omega, рухаючись по трасі поблизу села Масевичі, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з вантажівкою. В результаті ДТП загинули: політологи Олександр Маслак і Олександр Ніконоров, викладач Києво-Могилянської академії Олексій Курінний і експерт з децентралізації, колишній глава офісу реформ в Донецькій області Сергій Попов і відомий журналіст з Чернівців Володимир Карагяур - перший журналіст, затриманий на Евромайдане.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...