Вночі у Лондоні скоєно новий теракт, є жертви (фото)

​Загинули не менше двох осіб. Ще 10 постраждали.

Фото: The Daily MailПатріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що близько о пів на першу ночі (02.30 за київським часом) автофургон врізався в групу мусульман, які перебували біля мечеті в Фінсбері-парку. Люди вийшли на автобусну зупинку після вечірньої молитви, присвяченій Рамадану. Вони намагалися надати допомогу літньому чоловікові, який втратив свідомість.

У цей момент з'явився білий фургон, який врізався в них. З нього вискочив чоловік з ножем. Як стверджують очевидці, він кричав: «Я хочу вбити всіх мусульман!». Прибулі поліцейські заарештували цю людину. Його ім'я не називається. Відомо, що йому 48 років.

Відомо, що фургон, який збив людей, був взятий в оренду в Уельсі. Одна людина – чоловік з чорними волоссям, був затриманий співробітниками поліції.

Очевидці повідомляють, що наїзд був спланований. Також, за словами деяких з них, у фургоні знаходилися три людини, двом вдалося втекти.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в Лондоні відбувся «жахливий інцидент». «Я всіма думками з тими, хто постраждав, і з їх близькими ...» - сказала глава уряду.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...