Вночі у Лондоні скоєно новий теракт, є жертви (фото)

​Загинули не менше двох осіб. Ще 10 постраждали.

Фото: The Daily MailПатріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що близько о пів на першу ночі (02.30 за київським часом) автофургон врізався в групу мусульман, які перебували біля мечеті в Фінсбері-парку. Люди вийшли на автобусну зупинку після вечірньої молитви, присвяченій Рамадану. Вони намагалися надати допомогу літньому чоловікові, який втратив свідомість.

У цей момент з'явився білий фургон, який врізався в них. З нього вискочив чоловік з ножем. Як стверджують очевидці, він кричав: «Я хочу вбити всіх мусульман!». Прибулі поліцейські заарештували цю людину. Його ім'я не називається. Відомо, що йому 48 років.

Відомо, що фургон, який збив людей, був взятий в оренду в Уельсі. Одна людина – чоловік з чорними волоссям, був затриманий співробітниками поліції.

Очевидці повідомляють, що наїзд був спланований. Також, за словами деяких з них, у фургоні знаходилися три людини, двом вдалося втекти.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в Лондоні відбувся «жахливий інцидент». «Я всіма думками з тими, хто постраждав, і з їх близькими ...» - сказала глава уряду.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...