Віце-президент Samsung за хабарництво п'ять років бачитиме небо "в клітинку"

​Суд Південної Кореї визнав віце-президента компанії Samsung Лі Чже Єна винним.

Як повідомляє агентство Yonhap, Лі Чже Ен був звинувачений у хабарництві, розтраті і інших злочинах, пов'язаних з екс-президентом Південної Кореї Пак Кин Хе, передають Патріоти України.

Згідно з рішенням суду, керівник Samsung дав хабара в розмірі 7,2 мільярда вон (близько 6,38 мільйонів доларів), а також звинувачений в розкраданнях, приховуванні активів за кордоном і лжесвідченні.

Звинувачення вважало, що глава Samsung платив за заступництво подрузі президента Південної Кореї Чхве Сун Сіль і просило для Лі Чже Єна покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

За даними слідчої комісії, президенту і її подрузі вдалося отримати від компанії Samsung майже 120 мільйонів доларів.

Чи Чже Ен знаходиться під арештом з лютого 2017 року.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...