Віталій Кличко вангує: Непереможному Джошуа бути битому

Старший брат переконаний, що молодший переможе.

Фото: unian.ua

Мер напередодні поєдинку Володимира з Ентоні Джошуа підкреслив, що буде поруч з братом під час поєдинку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Коли я боксував, то Володимир завжди був біля рингу і підтримував мене. Я зроблю аналогічно під час зустрічі з Джошуа в Лондоні. Звичайно, у брата відмінна команда, але підтримка близької людини також дуже важлива. Впевнений, що перемога буде за нами», — зазначив Кличко-старший.

Джошуа жодного разу не програв, він нокаутував усіх своїх суперників і молодше Володимира на 12 років. Але я знаю, що брат зробить все для перемоги. Знаю Володимира, як ніхто інший, тому можу лише сказати, що ні в кого з боксерів немає такої майстерності і досвіду. Крім того, Володимир прекрасно розуміє, наскільки високі ставки в цьому поєдинку».

Володимир Кличко і Ентоні Джошуа зустрінуться 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Наживо за сутичкою двох найкращих супертяжів сучасності будуть спостерігати 90 тисяч фанатів боксу. У бою Кличко-Джошуа на кону стоятимуть чемпіонські пояси в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і титул «суперчемпіона» WBA.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...