Вірус-вимагач: У Microsoft пролили світло на його появу

Простежується зв'язок з хакерським крадійством даних з серверів американських спецслужб.

Фото з вільних джерелНайбільша останнім часом кібератака вірусу-здирника WannaCry пов'язана з крадіжкою даних про уразливість, які збирало американське Агентство національної безпеки. У цьому впевнений президент Microsoft Бред Сміт, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Раніше ми вже бачили, як дані про уразливість, які збирало ЦРУ, з'явилися на Wikileaks. Зараз вкрадені у АНБ дані про уразливість вдарили по користувачах по всьому світу", - пояснив він.

За його словами, якщо провести паралель зі звичайною зброєю, то еквівалентним сценарієм в даному випадку стала б крадіжка ракет "Томагавк".

"Неодноразово експлойти (програми, що використовують уразливість для злому), які знаходяться в руках державних органів, потрапляли у відкритий доступ і завдавали масштабних збитків", - додав глава Microsoft.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...