Він як ніхто добре розумів Булгакова: Закінчився земний шлях улюбленця кількох поколінь

​Російський актор Володимир Толоконников помер у ніч на неділю у Москві.

Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на представника театру Лермонтова в Алма-Аті, де тривалий час працював артист, передають Патріоти України.

"Володимир Олексійович помер сьогодні вночі в Москві. Його син написав мені про це сьогодні о четвертій ранку (1:00 за київським часом)", - повідомила представник театру.

За її словами, нещодавно Толоконников повернувся у Москву після зйомок у Геленджику. Співрозмовник агентства поки не має інформації щодо планів сім'ї актора про місце і час похорону.

"Я зараз чекаю від нього (сина - ред.) дзвінка. На телефон він поки не відповідає", - сказала представник театру.

Володимир Толоконников - радянський і казахстанський актор театру і кіно, заслужений артист Казахської РСР. Широку популярність здобув після фільму Володимира Бортка "Собаче серце" за повістю Михайла Булгакова, в якому знявся у 1988 році в ролі Поліграфа Поліграфовича Шарикова.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...