Відважна російська поліція хвацько ловила семиметрових прибульців (фотодоказ)

Про атаку інопланетян поліцейським повідомив житель селища Водники, що на околиці Краснодара.

Фото: від pl.com.ua

Заяву про інопланетний десант поліцейські зареєстрували. Прибувший на місце дільничний, правда, не виявив підозрілих інопланетних істот, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Ми зобов'язані реагувати на всі дзвінки, що надходять від жителів Краснодара, я був на місці, але подробиці розголошувати не можу до закінчення перевірки», - заявив старший уповноважений Олексій Гречишкін.

Однак в розпорядженні місцевих журналістів виявився службовий рапорт, складений іншим поліцейським.

Фотодоказ від pl.com.ua

У ньому йдеться: «Мешканець селища Водник знаходився на автодорозі в районі Краснодарського вітамінкомбіната і побачив, як в найближчій лісосмузі космічні кораблі здійснили висадку інопланетного десанту - 7 істот в скафандрах сріблястого кольору зростом близько 7 метрів». На жаль, інших очевидців вторгнення виявити не вдалося.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...