Відтепер у Пекіні на сторожі туалетного паперу стоять апарати з функцією розпізнавання обличчя

Ставлення до новинки дуп та облич поки не оприлюднено.

Фото: http://glavnoe.ua

Крадіжки туалетного паперу у громадських вбиральнях Пекіну так дістали владу, що вона застосувала у боротьбі зі злодюжками високі технології, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відтепер там встановлено незвичайні дозатори. Вона не просто обмежують кількість паперу до стрічки довжиною в 70 сантиметрів,

Апарат ще й розумний. Система розпізнавання обличчя запам'ятовує відвідувача і наступний раз видасть йому шмат паперу лише через дев'ять хвилин.

Такий апарат з'явився у громадській вбиральні парка Храму Неба. Комплекс знаходиться у центрі столиці, і кожного дня його відвідують тисячі туристів.

Лей Чженьшань, розробник пристрою: "Цей апарат створили, щоб не дозволяти людям марно витрачати папір. Коли стрічка була у звичайному тримачеві, то люди відмотували забагато паперу, а дехто набивав ним свої сумки".

Люди кажуть, що недоліки система таки має, але загалом вона вельми корисна.

Мешканець Пекіну: "Для більшості людей, звісно, трохи повільно, особливо коли в туалет припікає. Але з іншого боку, поставити себе на місце інших, це ідея годяща".

Турист з повіту Цзянсу: "Це заощаджує папір, зручно, тому що навіть не треба відмотувати".

Працівники громадської вбиральні кажуть, що економія значна. Раніше вона завантажували по 14 рулонів паперу на день. Тепер лише 4.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...