Відтепер у Британії можна ходити до тренажерки, щоб... виспатись (відео)

Той випадок, коли особливо жалкуєш, що не британець.

Скриншот.

Компанія David Lloyd, якій належить мережа спортзалів і басейнів по всій Великобританії, запустила тестування групового курсу, в рамках якого втомлені люди можуть поспати 45 хвилин у спеціально обладнаному приміщенні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Серію занять назвали Napercise — похідне від слів "Nap" (короткий сон) і "Exercise" (вправа). Весь курс триває одну годину: до і після сну учасники будуть виконувати невелику розминку для "зняття напруги". Співробітники David Lloyd пообіцяли надати маски для сну, ковдри і забезпечити "ідеальною температурою".

За словами творців занять, їх курс призначений для дорослих людей з "смертельною втомою". Особливо вони акцентуються на батьків маленьких дітей: ідея ввести зали для сну виникла через дослідження, згідно з яким 25% батьків сплять менше, ніж п'ять годин.

Тестові заняття відбудуться 28 та 29 квітня в одному з лондонських тренажерних залів мережі. На основі їх успішності в David Lloyd приймуть рішення, чи вводити цей курс по всій Великобританії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...