Відтепер аргентинські археологи мають унікальні яйця

А динозавр міг би пишатись долею своїх нащадків.

Фото: укроп.org

Знахідка вчених по праву вважається унікальною. Бо по перше у яєць шалений вік - 70 мільйонів років, а по друге всередині збереглись майже неушкодженими ембріони древньої рептилії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Знайдені яйця були випадково, недалеко від Агуадо-Сан-Роке. Голова департамент з захисту культурної спадщини Неукена Клаудія Делья Негра каже, що яйця збереглися до наших часів тільки тому, що були зарити у землю, яка значно змінилась, перетворившись з болота на вулканичний грунт.

Вивчення знахідки продовжуються вже два роки, але раніше подія зберігалась у таємниці. Делья Негра зауважує, що був зроблений аналіз шкіри та зубів ембріонів. Крім того вона відзначила, що подібні знахідки зустрічались тут і раніше. Були знайдені цілі кубла динозаврів, проте зруйновані іншими тваринами.

Неукена Клаудія Делья Негра сподівається, що в цьому місці буде створений палеонтологічний парк, накшталт кіношного Парка Юрського періоду.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...