"Відрубана голова" Трампа поставила хрест на кар'єрі телеведучої (фото, відео)

Актриса вела новорічну програму на одному з американських телеканалів.

Невдалий жарт. Фото з вільних джерел

Канал CNN звільнив комедіантку Кеті Гріффін за фотографію з "відрубаною головою" американського президента Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Актриса знялася у фотосесії з закривавленим муляжем голови лідера Сполучених Штатів. Через кілька годин вона видалила зі своїх акаунтів в соцмережах знімки і опублікувала відео з вибаченнями за вчинок.

"Я зайшла занадто далеко. Я перетнула межу. Я зробила помилку і я не права", - сказала вона. Однак керівництво телеканалу, де Гріффін вела новорічну програму, повідомило, що актриса більше не з'явиться в ефірі, а контракт з нею розірвано.

I am sorry. I went too far. I was wrong.
Публикация от Kathy Griffin (@kathygriffin)
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...