Відпочивальникам на замітку: Пляжі Одеси атакували небезпечні медузи

​На Одещині зафіксували нашестя медуз-корнеротів.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Одеські рятувальники нарахували понад 10 туристів, яких вжалили медузи. Відомо, що люди не звертались за допомогою до медиків, оскільки опіки були незначними.

Експерти стверджують, що медузи-корнероти щороку прибувають на Чорноморське узбережжя. Зумовлюється це нашестя штормами.

"Медуз дуже багато. В основному страждають приїжджі, які за дітьми не дивляться. Маленька дитина взяла медузу просто на тіло і хотіла винести її. Ось від шиї і до пуза пухирі з'явилися", – розповів рибалка Іван Дмитровський.

Рятувальники радять туристам уникати контактів з медузами та бути обережними у воді.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...