Відома британська мандрівниця загинула при загадкових обставинах

​Британську мандрівницю Емму Келті вбили бандити. А за три дні до смерті вона залишила у Twitter повідомлення, у якому йшлося про її загибель.

Емма Келті побувала в багатьох країнах світу. Вона стала шостою жінкою, яка дійшла до Південного полюсу на лижах. Цього разу - сплавлялася на каное Амазонкою. І зникла, повідомляють Патріоти Україн.

Бразильський військово-морський флот та рятувальні служби почали її пошуки після того, як із GPS Емми надійшов сигнал SOS. Думали, що вона стала жертвою піратів. І більше як через тиждень після зникнення, оприлюднили трагічні подробиці її смерті.

Як виявилось, Емма розбила намет у тому місці, де розташований перевалочний пункт наркоторговців із Колумбії. Місцеві розбійники, які полюють за наркотиками, прийняли її за човникаря-торговця і почали стріляти. Після поранення в руку, Келті вибігла зі свого намету та почала кричати — що вона лише мандрує.

Але семеро бандитів хотіли дізнатися — де вона сховала наркотики, катували її і вбили. Вони ж випадково натиснули на сигнал сповіщення на її GPS. І мимоволі попередили поліцію.

Усіх їх заарештували.

За три дні до загибелі Емма у Twitter опублікувала дивне повідомлення.

"Отже, за 100 км звідси мій човен буде розбитий, а я - вбита. Прекрасно".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...