Відчуй себе рівним: Сирійський художник зобразив світових лідерів незвичайним чином (фото)

В сети опубликовали картины сирийского художника Абдаллы Аль Омари, на которых он нарисовал известных политиков в образе беженцев.

Ненудні новини відзначають, що на його картинах представлені Дональд Трамп, Володимир Путін, Башар Асад, Кім Чен Ин, Борис Джонсон, Тереза Мей, Ніколя Саркозі, Франсуа Олланд, Девід Кемерон, Барак Обама, Ангела Меркель.

"Існує брак персоніфікації історій біженців ... так що я був змушений відправити повідомлення тим лідерам ... Ці лідери були частково відповідальні за долі сирійців. Може бути, вони відчують, що відчувають біженці - як це, бути вразливими", - заявив Омарі.

Автор картин також зобразив на одному з полотен себе - художник був змушений покинути Сирію після початку бойових дій. Виставка картин Омарі під назвою "Уразливість" відкрилася на початку червня в Дубаї.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...