Від нової пісні студії "Квартал 95" стають мокрими очі (відео)

Готуємо серветки.

Фото: прес-служба "Квартал 95"

У мережі набирає популярність нова патріотична пісня студії "Квартал 95", яку вони вперше показали в рамках фестивалю "Весело" в Туреччині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ролик з фінальною піснею під назвою "Пальцем в небо Бога лоскотати" був опублікований на офіційному Youtube-каналі студії і на момент публікації набрав більше 50 тисяч переглядів.

У композиції артисти підняли болючі теми війни на сході і анексії Криму. Особливий відгук у користувачів мережі знайшла фраза: "Якби не пацани на сході - де б ви були зараз?"

"І неважливо хто ми, і неважливо де ми,

Не хоче ніхто і ніде воювати.

А хтось зараз продовжує стріляти ...

Пальцем в небо

Бога лоскотати ", - звучать фінальні слова пісні.

Глядачі в залі зустрічають їх бурхливо, стоячі, з овацією.

https://i.obozrevatel.com/v2/3/2/402/497/inner/screenshot.png

https://i.obozrevatel.com/v2/3/2/402/497/inner/screenshot_1.png

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...