"Великий та могучий": Коханка Путіна зганьбилась невмінням розмовляти (відео)

​Олімпійська чемпіонка Афін-2004 в індивідуальному багатоборстві Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, осоромилася своєю російською мовою в ефірі російських телеканалів.

Відповідне відео опублікували на YouTube-каналі "Россия24", передають Патріоти України.

Кабаєва приїхала до італійського міста Пезаро, де відбудеться світова першість з художньої гімнастики. В якості першого в історії посла чемпіонату світу з цього виду спорту вона вирішила прокоментувати відкриття турніру.

"Наши гимнасты в очень хорошей форме. Желаю им удачи, главное не расслабляться. Они очень легкие, красивые, эффектные, очень сложная трудность у них, то что не делают очень многие гимнастки. Поэтому они первые", - заявила Кабаєва.

"К нам приезжают другие страны: Япония, Корея, с Америки приезжают. Тренируются и получают здесь хороший опыт", – "блиснула" російською мовою посол чемпіонату світу.

Нагадаємо, що в ЗМІ неодноразово з'являлися чутки про те, що Кабаєву пов'язують любовні відносини з Путіним і навіть про те, що вона є матір'ю його двох позашлюбних дітей.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...