Велетенський павук у власному будинку до на півсмерті налякав пару у Австралії (фото)

Павука розміром з обідню тарілку назвали Арагог, щоправда його більше не бачили.

Павучок отримав ім'я АрагогВеличезний павук-мисливець завбільшки в обідню тарілку зненацька з'явився на скляних дверях будинку в австралійському Квінсленді. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail. Власниця оселі Лорен Анселль розмістила фотографію страшного павука-мисливця на своїй сторінці у Facebook.

Пані Анселль розповіла, що павук з'явився з зовнішньої сторони вікна, коли її хлопець намагався приготувати обід. Вона заявила, що павук здавався нешкідливим, але йому не сподобалося, коли пара намагалася прогнати його зі скла.

"Ми не хотіли його вбивати, але йому не сподобалося, що намагалися його перемістити. Він все ще живий і щасливий. Я назвала його Арагог", - сказала Лорен. Вона зазначила, що павук наразі десь у саду і пара більше не бачила його.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...