Вечірній телеефір у США перервало екстрене оголошення про кінець світу

​Жителі округу Оріндж (штат Каліфорнія, США) стали свідками екстреного оголошення про кінець світу по телебаченню. Інцидент стався в четвер, 21 вересня.

Про це повідомляє місцевий портал The Orange Country Register, передають Патріоти України.

Стейсі Лафламм (Stacy Laflamme), що стала очевидцем, розповіла, що ввечері раптово на екрані з'явився напис «Екстрене попередження», а потім почав говорити чоловічий голос.

«Зрозумійте, настануть дуже жорстокі часи», - говорив голос з екрану. За визнанням Лафламм, трансляція нагадувала радіопередачу і звучала «майже як Гітлер».

Повідомлення прорвалося у ефір відразу декількох кабельних операторів. Представники пояснили, що, ймовірно, звук дійсно був призначений для якоїсь передачі на радіо, але через неполадки він потрапив на ТБ зі стандартною заглушкою на випадок екстрених повідомлень. На даний момент оператори розслідують інцидент.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...