Вчені з'ясували що саме у разі падіння астероїда буде найнебезпечнішим для людства

Смертоносний вітер може знищити найбільше мешканців планети.

Фото: rbc.ua

Низка досліджень та симуляцій дозволили дійти висновку, що саме викликаний падінням вітер буде найбільш руйнівним чинником, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Неочікувано, але події, на зразок величезних цунамі та вогняного дощу, були визнані далеко не найстрашнішими наслідками.

Троє вчених-фізиків опублікували нову роботу під назвою "Ефекти від падіння астероїда і їх руйнівний вплив на людство". У своїх дослідженнях фізики розглянули ефекти від зіткнення планети з 50 тисячами різних астероїдів, розміром від 15 до 4000 метрів в діаметрі.

З'ясувалося, що найбільш руйнівними для життя людства стануть ударна хвиля від зіткнення, а також ураганний вітер, який підніметься практично по всій планеті. Сила вітру в бік падіння астероїда буде настільки велика, що буде виривати дерева з корінням, забирати людей і руйнувати будівлі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...